Så kort tid tager det at tage et kviklån

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for penge, eller en situation, hvor der er noget, vi rigtig godt kunne tænke os, men som koster flere penge, end der er tilgængelige på kontoen. Når der i et øjebliksbillede ikke er sammenhæng mellem indtægter og udgifter, så er lån den eneste mulighed for at kunne have nok penge på kontoen. Det er selvfølgelig kun en mulighed, hvis økonomien ser fin ud fremadrettet, så der er luft til, at afdragene på lånet kan overholdes. Har du generelt en sund økonomi med luft, så er et kviklån en mulighed for dig.

Nem måde at låne penge på

Flere og flere danskere gør brug af kviklån på nettet. Det er bekvemmeligt, fordi det er så nemt og hurtigt, og så behøver man hverken at fremlægge sin økonomi til et møde eller for den sags skyld at forlade huset. Man kan bare sidde hjemme i stuen ved sin PC og ansøge – eller ligge med mobiltelefonen inde i sengen og gøre det. Det eneste, det kræver for at ansøge, er, at du har internet til rådighed.

Sådan tager du et kviklån

Processen fra at ansøge om et lån til pengene står på din konto er meget kort. Nogle låneudbydere tilbyder pengene på kontoen på næstkommende hverdag, hvor andre kan have pengene på din konto inden for få timer. Det er altså ikke særlig længe, du skal vente på pengene.

Først og fremmest bør du finde en oversigt over forskellige kviklån, hvor du kan se de vigtigste nøgletal. Se blandt andet på ÅOP, der er de årlige låneomkostninger i procent. Det gælder om, at ÅOP er så lille som muligt. Dernæst skal du kigge på løbetiden. Desto længere løbetid, desto længere tid har du til at betale hele lånet tilbage. Til gengæld er det ofte sådan, at det alt i alt koster flere penge at have en længere løbetid.

Når du har fundet det lån, der er mest fordelagtigt for sin situation, så ansøger du. Her skal du bruge dit NemID, der forsyner låneudbyder med dine skatteoplysninger, som låneudbyder bruger som information til om du kan godkendes. Processen er: Ansøg og få svar på 2 minutter. Er du godkendt, kommer pengene inden for nogle timer eller næstkommende hverdag.